avos steenwijkerwold vrijwilligers

Vrijwilligers

Stichting AVOS kan alleen bestaan door de inzet van de vele vrijwilligers:

  • Organisatie activiteiten
  • Koffiedames
  • Chauffeurs
  • Bestuur

Organisatie activiteiten

Alle activiteiten worden georganiseerd door vrijwilligers. Zij verzorgen de deelnemersadministratie en innen de contributies/bijdragen. Wilt u hierbij helpen of heeft u zelf een idee voor een activiteit die u zou willen organiseren, stuurt u dan een bericht naar AVOS.

Dagopvang De Huiskamer

Op dinsdag en donderdag is Dagopvang De Huiskamer geopend voor alle ouderen in Steenwijkerwold en omgeving. De begeleiding van de gasten wordt volledig gedaan door vrijwilligers. Vrijwilligers kan het team altijd gebruiken, hoe meer mensen, hoe meer persoonlijke aandacht kan worden geschonken en hoe meer mensen kunnen worden opgevangen.

Chauffeurs Dagopvang

Een aantal deelnemers van de dagopvang is afhankelijk van vervoer van derden om te kunnen komen. Zij worden op deze dagen gehaald en gebracht door vrijwilligers. Heeft u op deze dagen regelmatig tijd om ‘s morgens en ‘s middags even iemand te halen en te brengen? Meldt u dan aan bij Petra van Beek (contactinformatie zie hieronder). Hoe meer chauffeurs, hoe meer oudere bewoners we van dienst kunnen zijn.

Koffiedames

In Steenwijkerwold worden bij alle activiteiten koffiedames ingezet. Zij zorgen voor een kopje koffie of thee gedurende de activiteit.

Er wordt in een koppel van twee personen geserveerd, in afgesproken toerbeurt. Voor het afwassen beschikken zij over twee vaatwassers. Belangrijker is dat gezelligheid voorop gaat. De koffiedames gaan één keer per jaar gezamenlijk uit ter afsluiting van het seizoen.

In de zomermaanden juni, juli en augustus zijn er geen activiteiten, en hebben de koffiedames ook vrij.

Contactpersoon : Mvr. P. van Beek
Telefoon : 06-27376469
E-mail : petra.v.beek@gmail.com

Bestuur

De stichting heeft een bestuur. Alle bestuursleden doen dit op vrijwillige basis. Heeft u interesse in een bestuursfunctie? Stuurt u dan een mail naar het bestuur. We nemen dan contact met u op.

2024 © Stichting AVOS | Realisatie: Vorm Industie