avos steenwijkerwold woningen

Reparatie en storing

De beheerder van de woningen, Andries Hammer,  is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdagmiddag. Op kantoortijden kunt u ook bellen met onderstaand nummer. U wordt dan teruggebeld. Na kantoortijden verzoeken wij u alleen voor ernstige storingen en calamiteiten contact met ons op te nemen.

Huurders kunnen op twee manieren hun reparatieverzoeken kenbaar maken.

De beheerder neemt na uw melding contact met u op om de zaak te bekijken en bespreken. Er zijn reparaties die onder het beheer van AVOS vallen, en er zijn verzoeken die u voor eigen rekening zijn. Soms is er een goedkeuring van het bestuur nodig voor een verzoek. Houdt u rekening met enige looptijd van uw verzoek.

Voor sommige reparaties bent u zelf verantwoordelijk. Wilt u weten welke wel en welke niet? Stuurt u dan een mail naar info@avos-steenwijkerwold.nl of bel met de beheerder. Er is een overzichtelijke verdelen welke zaken voor rekening zijn van de Stichting AVOS  of voor de huurder .

Ernstige storingen en calamiteiten

Bij ernstige storingen en calamiteiten kunt u 0521 -588 788 ook buiten de openingstijden bellen. U wordt automatisch doorgeschakeld naar het mobiel van de beheerder.

2024 © Stichting AVOS | Realisatie: Vorm Industie